Güncel

Anayasa değişikliğini protesto etmek için TBMM yakınına gelen gruplara müdahale

Anayasa değişikliği teklifi görüşmelerini protesto çağrısı nedeniyle Meclis çevresi polis ablukasına alındı. Meclis'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı.

9 Ocak 2017 Saat: 14:19
Anayasa değişikliğini protesto etmek için TBMM yakınına gelen gruplara müdahale
Anayasa değişikliğini protesto etmek için TBMM yakınına gelen gruplara müdahale

Anayasa değişikliği teklifi görüşmelerini protesto çağrısı nedeniyle Meclis çevresi polis ablukasına alındı. Meclis'e çıkan yollar trafiğe kapatıldı.

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek anayasa değişikliği teklifi nedeniyle Meclis çevresi polis ablukasına alındı. Meclis'e çıkan yollar trafiğe kapatılırken, anayasa değişikliğini protesto etmek için TBMM yakınına gelen gruplara polis ekipleri müdahale etti. 
CHP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu, STK üyeleri ve avukatlardan oluşan grup, Meclis Dikmen Kapısı önünde anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşmeleri protesto etmek üzere toplanmak isteyince çevik kuvvet ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. 'Başkanlık sistemine hayır' demek için TBMM önüne gelen yurttaşlar ile polisin karşılıklı bekleyişi sürüyor.

Başta CHP Ankara İl Başkanlığı olmak üzere çok sayıda kurum, bugün için Meclis Dikmen Kapısı önünde eylem yapılacağını duyurmuştu

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız