Güncel

Ankara'da İSİG'in açıklamasına polis saldırdı: 8 gözaltı

Ankara İSİG'in Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi önünde koronavirüs salgının 7. ayına ilişkin yapacağı basın açıklamasına polis saldırdı, 8 kişi gözaltına alındı.

14 Ekim 2020 Saat: 21:31
Ankarada İSİGin açıklamasına polis saldırdı: 8 gözaltı
Ankara'da İSİG'in açıklamasına polis saldırdı: 8 gözaltı

Ankara İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi önünde koronavirüs salgının 7. ayına ilişkin yapacağı basın açıklamasına polis saldırdı. Saldırıda 8 sağlık emekçisi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan bir sağlık emekçisi, "Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi önünde Covid-19'un 7. ayı raporunu açıklamak istedik. Sağlık çalışanları olarak zor koşullarda çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı kaybediyoruz. Sağlık Bakanlığı ve yetkililerin yeterli önlemleri almamasından kaynaklı arkadaşlarımız hayatını kaybediyor. Bugün 7. ay raporumuzu açıklamak istediğimizde, açıklayamacağımızı söylediler. Bir grup arkadaşla gözaltına alındık. Bizim sağlık çalışanlarına karşı sorumluluğumuz var. Milyonlarca işçiye karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun gereğini yerine getirmek için daha fazla mücadele etmeye, daha fazla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız