Güncel

Anket sonucu haberi yalan çıktı: AKP'li şirketten açıklama

ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, Güneş gazetesinde yer alan 'ANAR'ın son anketine göre Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 55' haberini yalanladı.

13 Mayıs 2018 Saat: 09:39
Anket sonucu haberi yalan çıktı: AKP'li şirketten açıklama
Anket sonucu haberi yalan çıktı: AKP'li şirketten açıklama

AKP'li gazeteler her gün yeni bir anket sonucu açıklayarak AKP'nin önde olduğunu ileri sürerken, Güneş gazetesinin yaptığı anket sonucu haberi, anket şirketi tarafından yalanlandı.

Sol'un haberine göre; Güneş gazetesinin seçimlerle ilgili hazırladığı anket haberinde, “Cumhur İttifakı'nın oy oranını yüzde 55 olarak açıklayan İbrahim Uslu, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanacağını söyledi. AK Parti ile MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın oy oranının yüzde 55 seviyesinde olduğunu belirten İbrahim Uslu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerde de Recep Tayyip Erdoğan'ın önde olduğunu açıkladı. Uslu, ‘seçimler ilk turda bitecek gibi görünüyor' diyerek sözlerini noktaladı” denilmişti.

Haberin ardından bir açıklama yapan ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, s“Bu rakamlar erken seçim kararı öncesine aittir. Haberi yazan arkadaş yanlış anlamış. Adaylar ve ittifakların belli olmasından sonra başladığımız çalışma henüz tamamlanmadı. Bitince paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız