Güncel

Askıda Fatura’ya Mersin de katıldı

İstanbul ve Ankara’da devam eden ve yurttaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan ‘Askıda Fatura’ kampanyasına Mersin Büyükşehir Belediyesi de katıldı. MESKİ Genel Müdürlüğü, ‘Askıda Fatura’ kampanyasını Mersin’de de uygulamak için harekete geçti.

25 Mayıs 2020 Saat: 01:24
Askıda Fatura’ya Mersin de katıldı
Askıda Fatura’ya Mersin de katıldı

“Faturasını ödeyemeyenlerle ‘ben öderim’ diyenler buluşuyor” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında hayırsever yurttaşlar, ekonomik durumu iyi olmayan ve su faturalarını ödeyemeyen yurttaşların bir ya da birden fazla faturasını ödeyerek dayanışma gösterecek.

Yurttaşlar dilerlerse askıdaki faturalardan bazılarını toptan alıp tutarlarını ödeyebilecek. Askıda Fatura uygulamasında dar gelirli yurttaşlar faturasını kimin ödediğini, hayırsever yurttaşlar ise kimin faturasını ödediğini bilmeyecek. Böylece hem dayanışma duyguları güçlendirilecek, hem hayırsever yurttaşlar bağışlarının nereye harcandığını bizzat görmüş olacak. Kampanya ile hem yoksul vatandaşlar fatura yükünden kurtulup nefes alacak, hem de MESKİ’ye kaynak yaratılacak. Halk Kart sahibi yurttaşların ödenemeyen su faturaları da Askıda Fatura kampanyası çerçevesinde ödenebilecek.

KAMPANYA DETAYLARI, emeski.meski.gov.tr/askidafatura ADRESİNDE

Kampanyaya katılmak isteyen yurttaşlar, “emeski.meski.gov.tr/askidafatura” adresi üzerinden, ihtiyaç sahibi ailelere ait ödenmemiş su faturalarının listesini görebilecek. Sadece fatura miktarının görüleceği listeden istediği fatura ya da faturaları seçecek olan hayırsever yurttaşlar, bu faturaları kredi kartı ya da banka kartı ile ödeyebilecek. Kampanya ile hem yoksul vatandaşlar fatura yükünden kurtulup rahat nefes alacak, hem de MESKİ’ye kaynak yaratılacak. Halk Kart sahibi yurttaşların ödenemeyen su faturaları da Askıda Fatura kampanyası çerçevesinde ödenebilecek.

Vatandaşlar kampanya hakkında detaylı bilgiye 444 8 185 numaralı telefon hattından veya 0534 984 71 85 numaralı Whatsapp hattından ulaşabilecek.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız