Spor

Atıcılık Double Trap-Skeet-Trap Türkiye Şampiyonası

Türkiye Atıcılık Federasyonu (TAF) faaliyet programında yer alan “Double Trap-Trap-Skeet Türkiye Şampiyonası” Mersin Erdemli Atıcılık Poligonunda gerçekleştirildi.

5 Haziran 2014 Saat: 09:03
Atıcılık Double Trap-Skeet-Trap Türkiye Şampiyonası
Atıcılık Double Trap-Skeet-Trap Türkiye Şampiyonası

Türkiye Atıcılık Federasyonu (TAF) faaliyet programında yer alan “Double Trap-Trap-Skeet Türkiye Şampiyonası” Mersin Erdemli Atıcılık Poligonu’nda gerçekleştirildi.
Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey, yapılan skeet müsabakalarında Adana Gençlikspor Kulübünden Şaban Şal’ın Türkiye ikincisi olduğunu ifade etti.
Adana olarak atıcılık sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için çaba harcadıklarını ifade eden Kocabey, “Kentimizde atıcılığı ön plana çıkarmak istiyoruz. Bütün çaba ve gayretimiz bu yönde. Bize tesis, malzeme ve teşvik konusunda desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibine çok teşekkür ederim” diye konuştu.


TRAP MÜSABAKALARINA KATILIM YETERSİZDİ
Trap müsabakalarının hafta içi olmasından dolayı katılamadıklarını ifade eden Kocabey şöyle devam etti:


"Atıcılık branşında Adana büyük mesafeler kat etti. Şaban Şal bunun en çarpıcı kanıtıdır. Her geçen gün çıtayı yükseltiyoruz. Trap müsabakalarının hafta içi olmasından dolayı Adana’dan sporcu katılamadı. Eğer hafta sonu olup katılsaydık en az iki madalya alabilirdik. Sporcuyu kazanmak istiyoruz. Türkiye genelinde de bu müsabakaya katılım az oldu. Atıcılıkta en fazla sporcuya sahip illerin başında geliyoruz. Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi, sporcularımızın daima yanında. Hadi, başarılı sporculara plak ve fişek yardımı yaparak teşvik ediyor."


Yapılan müsabakalar sonunda Skeet branşında İstanbul bölgesinde Birbey Alpay Türkiye şampiyonu olurken, ikinciliği Adana Gençlikspor Kulübü’nden Şaban Şal, üçüncülüğü ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Salahi Zaimoğlu elde etti.


Ayrıca, skeet takım sıralamasında Adana bölgesi, 313 puanla Türkiye dördüncüsü oldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız