Kültür

Ayvalık Kültür Sanat Günleri 1-9 Eylül'de yapılacak

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, bu yıl 12'incisi düzenlenecek Kültür Sanat Günleri'nin 1-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi.

22 Ağustos 2016 Saat: 00:57
Ayvalık Kültür Sanat Günleri 1-9 Eylül'de yapılacak
Ayvalık Kültür Sanat Günleri 1-9 Eylül'de yapılacak

Ayvalık Belediyesinin organize ettiği festivalde, Ara Güler, Ataol Behramoğlu, Bedri Baykam, Tolga Sağ, İdil Biret ve Ayşen Birgör gibi sanatçılar yer alırken,  Ayvalık Kültür Sanat Günleri'nde bu yıl 13 farklı mekanda 19 etkinlik yer alacak.

Organizasyonda, müzikten edebiyata, söyleşiden resim ve fotoğraf sergilerine, tiyatrodan, dans gösterimlerine, atölye çalışmalarından, panellere kadar birçok etkinlik var.bAyvalık Kültür Sanat Günleri'ne, Altınova ile Küçükköy Mahalleri'nin yanı sıra Cunda Adası'nın evsahipliği yapacak. Etkinlikler 1 Eylül Perşembe günü Küçükköy Cumhuriyet Kültür Merkezi'nde ise ünlü Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler'in fotoğraf sergisi ve belgesel gösterimi ile başlayaca

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık'ın yüzyıllar boyu sanatçılara, bu sanatçıların da Ayvalık'a ilham olduğunu vurguladı. Gençer: " Ayvalık'ın yüzü olarak gördüğümüz bu organizasyonlarda ülkemizin yaşadığı karanlık günleri nebze de olsa da unutup geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Gelin birlik ve beraberliğimizi sanatın ışığı altında kenetlenerek gösterelim" dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız