Güncel

Bahçeli: Mehmetçiğin başındaki bu yaratık cezalandırılsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hayatını kaybetmiş bir Mehmetçiğin başında bozkurt işaretiyle fotoğraf çektiren iblis uşağı yaratık darbecilerle cezalandırılmalı" dedi.

19 Temmuz 2016 Saat: 12:21
Bahçeli: Mehmetçiğin başındaki bu yaratık cezalandırılsın
Bahçeli: Mehmetçiğin başındaki bu yaratık cezalandırılsın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

- Bunalım çığı 79 milyonun üzerine yıkıldı. İleri demokrasi iddiaları ters tepti. Türkiyemiz şu anda kör bir çıkmazdadır. Bugün 93 yıllık cumhuriyet tarhinin en nazik dönemini yaşıyoruz. Ortak akıl ve iradeyle hareket etme durumdayız.

- Sabırlı olmalıyız. Kin, nefret ve öfke salgınına kapılıp, birbirimize girmemizi seyre dalanların değirmenine su taşımamalıyız. Aklımızı başımıza almalıyız. Türkiye yoğun bakımdadır. Türk milleti endişelidir.

- Türkiye Cumhuriyeti, muhteşem bir dirilişin hediyesidir. Bu tarihi gerçeğin yok edilmesi vatana ve millete kast etmekle eşdeğer cürümdür. Türkiye nice belaları yenerek bağımsızlığını elde etmiştir. Türkiye korsan bir devlet değildir. Türkiye yeni yetme çadır ve çukur devleti hiç değildir.

- Anayasa'nın 2. Maddesi'ndeki gibi, Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Milli ve üniter devlet yapımızın temelleri 1923'te atılmıştır. Kaderimizin çatısı demokrasinin erdemiyle örülmüştür. Geleceğimizin rotası demokratik telif haklarıyla çizilmiştir.

- Hiçbir şey darbeye esas teşkil edemeyecektir. Postal sesleri, tank seslerini demoktrasinin sesini bastıramayacaktır. Türk milleti demokraside karar kılmış, iktidar değişiminin nasıl olacağını belirlemiştir.

- Seçimle gelen seçimle gidecektir. Milletin getirdiğini yine millet götürecektir. Cunta arayışları ülkeye yapılacak en kötü girişimdir. Erken kalkanın darbe yaptığı dönemler artık geride kalmıştır. Eline silah alanın darbe yaptığı günler artık geride kalmak zorundadır.

- Askeri müdahaleler her defasında yıkım getirmiştir. 10 yıllarımızı kaybettirmiştir. Yakın tarihimiz aynı zamanda darbeler tarihidir. Darbe demokrasinin uçurumdan atılmasıdır. Yağlı urgan, eziyet, işkence ve hatta ölüm fermanıdır.

- Demokrasi tankın altına girse de eninde sonunda oradan çıkacaktır. MHP'nin kalbi milletiyle bir atmaktadır. MHP'nin boyun eğmesi tam bir hayaldir. Ne acı bir felakettir ki 15 Temmuz gecesi dar bir kadro ülke yönetimini ele geçirmeye kalkmıştır.

- 3. dünya ülkelerinde olmayan vahşilik bizzat darbeciler tarafından yapılmıştır. Türk milletinin alın terinden alınan uçak ve helikopterlerle Türk milleti hedef alınmıştır. Bunlar namussuz ve hain darbecilerden başkaları değildir.

- Gülen Cemaati'ne karşı hükümeti uyardık, iftiralarla karşılaştık. Eğer vaktinde uyarılarıma kulak verilseydi, bütün bunlar başımıza gelmeyecekti. 

- Doğru olup olmadığı henüz belli değilse de, bir askerin kafasının kesilmesi tarif ve izahı olmayan bir canavarlıktır. Her şey bir yana, hayatını kaybetmiş bir mehmetçiğin başında bozkurt işaretiyle fotoğraf çektirip sosyal medyada yayınlayan iblis uşağı yaratık, neredeyse bulunup darbecilerle birlikte cezalandırılmalıdır; doğduğuna pişman edilmelidir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız