Güncel

Bakırköy’de çevreyi rahatsız etmeden her akşam bir mahalleye yürüyüş var

Bakırköy Özgürlük meydanında toplanan vatandaşlar, referandumda mühürsüz oyların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından geçerli sayılmasını protesto etti

19 Nisan 2017 Saat: 10:38
Bakırköy’de çevreyi rahatsız etmeden her akşam bir mahalleye yürüyüş var
Bakırköy’de çevreyi rahatsız etmeden her akşam bir mahalleye yürüyüş var

Bakırköy Özgürlük meydanında toplanan vatandaşlar, referandumda mühürsüz oyların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından  geçerli sayılmasını protesto ederek, hukuka ve yasalara uyulmasını istedi ve referandumun iptal edilmesini istediler.

Özgürlük meydanında tek tek hayır çıkan büyük illerin isimlerini sayarak alkışlayan kalabalık, Yeni mahalleyle kadar YSK’yı protesto eden ve oylarına sahip çıkan sloganlar eşliğinde yürüdüler. Yeni mahalle sokaklarında vatandaşların katılması ile daha da çoğalan vatandaşlar, çevredekilerin alkışları arasında tekrar Özgürlük meydanına döndüler. Vatandaşlar, yarın akşam buluşmak üzere dağıldılar.

Her akşam, çevreyi de rahatsız etmeden, hiçbir olaya ve tartışmaya neden olmadan demokratik haklarını kullanarak  bir mahalleye yürüyeceklerini açıklayan vatandaşlar, sonuna kadar oylarına sahip çıkacaklarını duyurdular. Yine, demokrasi için biraraya gelen milyonlarca vatandaş olarak, ortak paydada birlikte yürümeye devam edeceklerini, evet diyenleri de kazanmak için çalışacaklarını dile getirdiler. 

Bakırköy'de 77.73 oranında hayır oyu çıkmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız