Kültür

Banu Güven'e habercilik kadar caz söylemesi de yakışıyor

Dürüst ve kişilikli duruşu ile tanınan ülkemizin önde gelen haberci- gazetecilerinden Banu Güven caza olan tutkusunu sahneye taşıyor.

3 Şubat 2016 Saat: 14:31
Banu Güven'e habercilik kadar caz söylemesi de yakışıyor
Banu Güven'e habercilik kadar caz söylemesi de yakışıyor

Dürüst ve kişilikli duruşu ile tanınan ülkemizin önde gelen haberci- gazetecilerinden Banu Güven caza olan tutkusunu sahneye taşıyor. Banu Güven, Banu Güven Quartet ile Nilüfer 'Caz Tatili' Festivali'nde sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Bursa'da düzenlenen Uluslararası Nilüfer 'Caz Tatili' Festivali ile bu haftada birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ece Göksu Quartet, Fun Fatale, Banu Güven Quartet ve Emin Fındıkoğlu+12 cazseverlerle buluşacak.

Festival bugün “Caz benim için en özgür ifade yolu” diyen Ece Göksu Quartet ile haftaya başlangıç yapıyor. Nazım Hikmet Kültürevi’nde yapılacak konser saat 20:00’de başlayacak.

5 Şubat Cuma günü ise Fun Fatale, saat 21.00’de Sanat Mahal’da sahnede olacak.

Televizyon haberciliğindeki başarısı ve kimliği duruşunun  yanı sıra caz tutkusunu da sahneye taşıyan Banu Güven, Banu Güven Quartet ile 6 Şubat Cumartesi günü saat 20.00’de 15 Eylül Kıraathanesi’nde sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Güven'e ilginin yoğun olması bekleniyor.

7 Şubat Pazar günü ise haftanın kapanışını cazın üstatlarından piyanist ve besteci Emin Fındıkoğlu yapacak. Emin Fındıkoğlu +12 ile saat 20.00’de Eker Meydanı’nda caz severlerle buluşuyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız