Güncel

Basın toplantısına davet I ARTIK YETER mitingi geliyor

şçi Emekçi Birliği ve çok sayıda parti, sendika ve derneğin de ortak olduğu ‘Emeğimiz ve haklarımız için İŞÇİ EMEKÇİ MİTİNGİ’ adıyla bir miting düzenlenecek.

8 Eylül 2022 Saat: 08:51
Basın toplantısına davet I ARTIK YETER mitingi geliyor
Basın toplantısına davet I ARTIK YETER mitingi geliyor

Miting ile ilgili bilgiler vermek ve ayrıntıları paylaşmak için, 9 Eylül Cuma günü, saat: 12.00’de, Şişli, Harbiye’de Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi toplantı salonunda basın açıklaması yapılacak.
İşçi emekçi Birliği ve destek veren kuruluşlar tarafından yapılan basın duyurusunda “,Şirket kârlarından enflasyona, dövizden yeni zamlara kadar her gün yeni rakamlar açıklanıyor. Krizin faturası gün geçtikçe daha fazla işçilerin, emekçilerin sırtına bindiriliyor. Biz aşağıda imzası bulunan kurumlar olarak “Artık Yeter! Emeğimiz ve Haklarımız için İşçi Emekçi Mitingi”nin çağrısında bulunuyoruz. 16 Ekim Pazar günü, İstanbul-Kartal Meydanı’nda yapılacak mitingimizin duyurusunun yapılacağı basın toplantısında sizleri de aramızda görmek istiyoruz”denildi.
Açıklamada yer alan imzacı kurumlar ise şöyle sıralandı:

İşçi Emekçi Birliği: (Birleşik İşçi Hareketi, Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu, Birleşik İşçi Kurultayı, DEV TEKSTİL, Devrimci Partili İşçiler, Dostluk ve Kültür Derneği (DKDER), Emekçi Hareket Partisi, İşçinin Kendi Partisi, İşçi Hareketi Koordinasyonu, Kaldıraç Hareketi, KÖZ, Proleter Devrimci Duruş, Sosyalist Dayanışma Platformu, Tüm Otomotiv Metal İşçileri Sendikası, Yeni Dünya İçin Çağrı,4. Vardiya İşçi Dayanışması)
Emek ve Adalet Platformu, İşçilerin Güç Birliği Derneği, Komünist İşçi Hareketi (Söz ve Eylem), DİSK Limter İş, Özgürlükçü Hukukçular Derneği, Sosyalist Emekçiler Partisi, Sosyalist Kadın Hareketi, Sosyalist Meclisler Federasyonu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız