Güncel

"Beni duyuyor musun?’’

Kadıköy Eğitim Sen 2 No’lu şubenin hazırladığı Şair-yazar Ergün Küzenk ile kitabı ‘’Beni Duyuyor musun’un’’söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

12 Mayıs 2019 Saat: 01:45
"Beni duyuyor musun?’’
"Beni duyuyor musun?’’

NECDET ÖZSAYGIN

İSTANBUL-Kitabın Editörü Celal İnal kitaba ilişkin görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Bitlis'in Kasrik köyünden Ankara’ya oradan da dünyanın kalan kısmına söyleyecekleri olan Ergün Küzenk’in kıssadan hisseleri insanlığın yalnızlığını,yoksulluğunu ve yoksunluğunu dile getiren,insan sıcaklığını taşıyan bu metinlerinin sosyal medyanın sayfaları arasında kaybolup gitmesine gönlüm razı olmadı.

Bu hikayelerin yayına dönüştürülmesi önerimi ilettiğimde yoldaşımın gözündeki parıltıyı görmenizi isterim.Dostlarının ısrarı sonucunda elinizde ki kitap raflarda ki yerini alacak.

Ergün Küzenk’in yaşamında ülkemizin bütün ötekileştirilenlerinin hayatına birinci elden tanıklık edeceksiniz.Yer yer yüreğiniz burkulacak.Yerinden yurdundan edilenlerin geride bıraktığı buruk sancı ile yüz yüze geleceksiniz. Mazlum ile zalim arasında ki o ince çizginin kıyısında hissedeceksiniz kendinizi.Bu toprakların yaşadığı en büyük trajediden arta kalanların ‘’Yaşamak Direnmektir’’diyenlerin gayriresmi tarihine tanıklık edeceksiniz.Fikir dünyamızı rehin alan ittihatçı geleneğin insan ilişkilerini nasıl tahrip ettiğini görecek,tarihe başka türlü bakmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bitlis’ten Ankara’ya ‘’BENİ DUYUYOR MUSUN?’’ diyen Ergün Küzenk’i uamarım duyarsınız."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız