Yaşam

Beylikdüzü’nde “İşçi Evi” açıldı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, İstanbul Beylikdüzü’nde Genel İş Sendikası 2 No ’lu Şube Ek Hizmet Binası açılışına katıldı.

22 Şubat 2016 Saat: 11:36
Beylikdüzü’nde “İşçi Evi” açıldı
Beylikdüzü’nde “İşçi Evi” açıldı

Beylikdüzü’ndeki DİSK Genel İş Sendikası 2 No’lu Şube Ek Hizmet Binası, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Şubat Çarşamba günü düzenlenen bir törenle açıldı.

Açılış törenine DİSK üyesi sendikaların yöneticileri, şube yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve işçiler de katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğu açılış törenindeki konuşmasında “Herkesin eşit sosyal haklara sahip olması için yürüttüğümüz çalışmaları buradan tüm ülkeye yaymamız lazım. Türkiye ’ye ve emek dünyasına bir başarı öyküsü bırakalım” dedi.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko açılışı yapılan şubenin bir “İşçi Evi” olarak çalışacağını, DİSK üyesi tüm sendikaların hizmetinde, tüm emekçilerin sorularını sorup, sıkıntılarıyla ilgili danışabilecekleri bir nokta olacağını ifade etti.

“DİSK, bu ülkenin bağımsız, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti olmasını isteyen bir konfederasyondur. Bu ülkede olmazsa olmazımız demokrasidir, insani haklarıdır, barıştır, kardeşliktir, sendikal hak ve özgürlüklerdir” diyen Kani Beko, bu merkezin Beylikdüzü’ne kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız