Güncel

BTS bugün TCDD Genel Müdürlüğü önünde eylem yapacak

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, 15 üyesinin de aralarında olduğu demiryoryolu çalışanlarının sürgün kararına karşı bugün bir kez daha TCDD Genel Müdürlüğü önünde eylem yapacak.

11 Haziran 2020 Saat: 00:30
BTS bugün TCDD Genel Müdürlüğü önünde eylem yapacak
BTS bugün TCDD Genel Müdürlüğü önünde eylem yapacak

ANKARA

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS), 15 üyesinin de aralarında olduğu demiryolu emekçilerinin rotasyon adı altında sürgün edilmesi, yandaş sendika üyelerinin ise kadrolaşma yaklaşımıyla yeni görevlere atanmasına karşı eylemlerine devam ediyor.

Sendika tarafından yapılan açıklamada TCDD'deki sürgünlerin geri alınması için 2-4 Haziran 2020 tarihlerinde İstanbul, İzmir, Adana ve Diyarbakır'dan başlatılan yürüyüşün TCDD Genel Müdürlük binası önünde yapılan basın açıklamasıyla tamamlandığı ve TCDD Genel Müdürünün sendikadan üç kişilik bir heyetle görüşeceğini bildirmesine rağmen bu görüşmenin gerçekleşmediği hatırlatıldı.

Sürgün kararı verilen emekçilerin mağduriyetlerinin devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Sendikamız tarafından bu hukuksuz kararların geri alınması ve yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi amacıyla TCDD Genel Müdürüne görüşme talebimizi iletmek üzere perşembe günü TCDD Genel Müdürlüğü önünde olacağız" denildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız