Güncel

Buca Cezaevi'nde 1 tutuklunun testi pozitif çıktı

İZMİR - Buca Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bir tutukluda koronavirüs testinin pozitif çıktığı, hastalık belirtisi taşıyan 62 tutuklunun hastanelerde izole edildiği belirtildi.

20 Nisan 2020 Saat: 12:38
Buca Cezaevi'nde 1 tutuklunun testi pozitif çıktı
Buca Cezaevi'nde 1 tutuklunun testi pozitif çıktı
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda koronavirüs (Kovid-19) belirtisi taşıyan bir tutuklunun testinin pozitif çıktığını belirtti. Buca Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan H.A.'nın 13 Nisan'da ishal, kırgınlık gibi şikayetlerle sağlık kurumuna sevk edildiği ve uygulanan koronavirüs testinin pozitif çıktığını kaydedildi. 
BELİRTİ GÖSTEREN 62 TUTUKLU VAR
H.A.'nın tedavi altına alındığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "H.A'nın da kaldığı, adli suçluların bulunduğu koğuşlardaki tutuklu ve hükümlüler tedbiren hastaneye sevk edilmiştir. Hastalık belirtisi taşıyan 62 tutuklu ve hükümlü hastanelerde izole edilmişlerdir ve tetkikleri devam etmektedir, sağlık durumları iyidir. Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda İzmir'deki ceza infaz kurumlarında koronavirüse karşı alınan tüm tedbirler titizlikle uygulanmaktadır."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız