Yaşam

Bülent Kayabaş yaşamını yitirdi

Kayabaş'ın Cuma günü Teşvikiye Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

19 Nisan 2017 Saat: 14:02
Bülent Kayabaş yaşamını yitirdi
Bülent Kayabaş yaşamını yitirdi
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş 72 yaşında yaşama veda etti. Kayabaş'ın Cuma günü Teşvikiye Cami'inde kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Bülent Kayabaş'ın ölüm nedeni açıklandı. Sanatçının tedavi gördüğü Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nden yapılan açıklamada, Kayabaş'ın uzun süredir kolorektal kanser tedavisi gördüğü ve buna bağlı gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle bu sabah 06.05'de hayatını kaybettiği bildirildi.

Son olarak Sermiyan Midyat'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği 'Bir Baba Hindu' filmi ile izleyici karşısına çıkan Kayabaş, 72 yaşındaydı.

1945'de Eskişehir'de doğan sinema ve tiyatro sanatçısı Kayabaş, 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel oldu, birçok tiyatro oyununda oynadı. Televizyon dizilerinde de rol alan Kayabaş, tiyatro alanında birçok ödülün sahibiydi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız