Güncel

ÇHD İstanbul Şube'den avukatlara çağrı

ÇHD İstanbul Şubesi avukatlara, Boğaziçi Direnişi'nde gözaltına alınanların ve 1 Mayıs 2021'de gerçekleştirilen eylemlere katıldığı için gözaltına alınanların duruşmasına katılım çağrısı yaptı.

20 Ekim 2021 Saat: 13:28
ÇHD İstanbul Şubeden avukatlara çağrı
ÇHD İstanbul Şube'den avukatlara çağrı

ÇHD İstanbul Şubesi avukatlara, Boğaziçi Direnişi ile dayanışma eylemine katıldığı için gözaltına alınanlar ile 1 Mayıs 2021’de gerçekleştirilen eylemlere katıldığı için gözaltına alınanların duruşmasına katılım çağrısı yaptı.

Boğaziçi direnişi ile dayanışma eylemine katılanların duruşmasına çağrı şu ifadelerle yapıldı:

“2 Şubat’ta Boğaziçi Dayanışmasının çağrısıyla Kadıköy’de düzenlenen basın açıklamasına yönelik polis saldırısı ve akabindeki operasyon ile 4 öğrenci tutuklanmış, 2 öğrenci hakkında da ev hapsi kararı verilmişti. 2 aya yakın süre boyunca özgürlüklerinden mahrum bırakılan öğrenciler hakkında açılan ilk duruşma yarın Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.”

1 Mayıs eylemine katıldığı için gözaltına alınanların duruşmasına yapılan çağrı ise şu şekilde:

“1 Mayıs Yargılanamaz! 2021 1 Mayıs’ında gözaltına alınan 28 kişi hakkında 2911 sayılı kanuna muhalefet suçlaması ile açılan davanın ilk duruşması yarın Çağlayan Adliyesinde görülecektir. Tüm meslektaşlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız