Güncel

CHP lideri: Ödün vermek yok

Kılıçdaroğlu, kendisine destek için 81 ilden gelen ve başta il, ilçe ve belediye başkanları olmak üzere CHP Genel Merkez önünde toplanan binlerce CHP'liye seslendi.

11 Haziran 2016 Saat: 13:50
CHP lideri: Ödün vermek yok
CHP lideri: Ödün vermek yok

Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkez önünde toplanan yüzlerce CHP'liye seslendi.
Kılıçdaroğlu'nıun konuşmasını satırbaşları şöyle:

"Bu ülkeyi kuranlar kanla gözyaşı ile kurdular. Bu ülke bize altın tepsi içinde verilmedi. Alın teri döktük. Gazilerimiz şehitlerimiz var. Mücadale ettiler, bize daha güzel bir Türkiye bırakmak için. Şimdi biz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için mücadele ediyoruz. Önümüzde engerekler ve çıyanlar var. Çakallar var. Hepsi ile mücadele edeceğiz.

Ödün vermek yok! Yolumuzdan sonuna kadar gideceğiz.Birlikte mücadeleye hazırız.Kemal Kılıçdaroğlu olarak ben de hazırım.Gücümü halktan alıyorum.

Bu bozuk düzeni yıkacağız!Mücadeleyi birlikte yürüteceğiz.Ödün vermeyeceğiz.Bedeli ne olursa olsun! Hayatımızı kaybetmek de varsa.Asla yolumuzdan dönmeyeceğiz!Biz ülkemizi seviyoruz.Demokrasimizi güçlendirmek istiyoruz.En büyük idealimiz bu.Bunu yerine getimek için birlikte çalışacağız.

Çakallara karşı birlikte mücadele edeceğiz.Bizim bir hedefimiz var.Çağdaş Türkiye!Onurlu Türkiye!Adaletli bir Türkiye!Bunu da CHP gerçekleştirecek."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız