Güncel

CHP ve Saadet zirvesi sonrası ilk açıklama

Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklama yapan, Karamollaoğlu "Güzel bir görüşme yaptık" dedi.

23 Nisan 2018 Saat: 11:17
CHP ve Saadet zirvesi sonrası ilk açıklama
CHP ve Saadet zirvesi sonrası ilk açıklama

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sabah saatlerinde CHP Genel Merkezi'ne geldi. Karamollaoğlu’nu CHP Genel Merkezi’ne gelişinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan karşıladı.

Karamollaoğlu: Bunu herkes yapamaz

Görüşme sonrası açıklama yapan, Karamollaoğlu "Güzel bir görüşme yaptık" dedi. Karamollaoğlu'nun açıklamaları şöyle: 

Bu görüşmelerimiz bir takım şeylerin bu hafta içerisinde çıkmasına vesile olacak. Baskın seçimden ifade ettiği iki ayağımızı bir pabuca soktular. İYİ Parti seçime girmeme kararıyla karşı karşıya kalacaklardır. Bundan dolayı kendilerini tebrik ettim. Bunu herkes yapamaz. İşbirliğine ihtiyacımız olduğunu gördük. Çalışmalarımız inşallah bu hafta içi neticelenecek. 

Abdullah Gül sorusuna yanıt 

Karamollaoğlu, Abdullah Gül sorusuna "Bu hafta sonuna kadar netleşmiş olur" dedi.  
Kılıçdaroğlu: Biz demokrasiyi savunuyoruz
25 Haziran'a gülen bir Türkiye ile uyanacağız. Biz demokrasiyi savunuyoruz. Sorun Türkiye sorunudur. Bu bağlamdan Saadet Partisi'nin demokrasiya bağlılığı bizim açımızdan da son derece değerli. 

Görüşmeye kimler katıldı?

Karamollaoğlu görüşmeye Genel Başkan Yardımcıları Atik Ağda, Birol Aydın ve Lütfü Yalman ile geldi. Görüşmede CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Haluk Koç, Lale Karabıyık, TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu da hazır bulundu.

[Haber görseli]

Kılıçdaroğu ile yapılan olan görüşmede 24 Haziran 2018'de yapılacak seçim, cumhurbaşkanı adayı ve ittifak konuları masaya yatırıldı. 

[Haber görseli]

CHP'de cumhurbaşkanı adayının belirleneceği PM toplantısı yarın gerçekleşecek.

ÇARŞAMBA GÜL’LE GÖRÜŞME

Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından saat 12.00’de HÜDA-PAR Genel Başkanı’yla görüşecek. Salı günü Akşener’le Ankara temaslarını tamamlayacak olan Karamollaoğlu’nun çarşamba günü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesi bekleniyor. İYİ Parti’deki görüşme basına açık olacak.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız