Güncel

'Çocuğumu duruşmaya canlı getirecek misin?'

"Bilinci açık olduğu için sevinçliyim ne de olsa evladım şu an zorşartlarda. Herhangi bir sıkıntısının olmadığını bana iletti. Fiziki olarak iyi olmasa da kendisinin iyi olduğunu söyledi."

3 Kasım 2017 Saat: 00:20
'Çocuğumu duruşmaya canlı getirecek misin?'
'Çocuğumu duruşmaya canlı getirecek misin?'

Numune Hastanesi'nde Nuriye Gülmen'i ziyaret eden babası Şaban Gülmen, "Aşırı derecede kilo kaybı var ama bilinci açık" dedi.

Ziyaret sonrası Nuriye Gülmen'in sosyal medya hesabı üzerinden periscop yayınına katılan Şaban Gülmen şunları söyledi:

"Kızımı şuuru, bilinci açık gördüm. Aşırı derecede kilo kaybı var. Bilinci açık olduğu için sevinçliyim ne de olsa evladım şu an zorşartlarda. Herhangi bir sıkıntısının olmadığını bana iletti. Fiziki olarak iyi olmasa da kendisinin iyi olduğunu söyledi.

Her koşulda ben bu direnişe devam edeceğim dedi. Ben de tabii ki hakkını alana kadar bu direnişi devam et dedim. Yetkililerden istediğim bir an evvel çocuğumun mahkemeye çıkarılması. Üç mahkemedir çocuğumun mahkemeye getirilmiyor. Herhangi bahaneler üretilerek getirilmiyor. Hakime şunu sordum zaten 'sayın hakim çocuğu niye getirmiyorsunuz' dedim. O da bana 'ilgili emniyet güçlerine yazıyorum cevap gelmiyor' dedi. Hakim bunu söyledi bana. 'Bu, sizinki siyasi karar oluyor. Çocuğu bir dahaki duruşmaya acaba canlı getirebilecek misin, böyle bir yetkin var mı senin, bu riski göze alıyorsunuz' dedim. Sonra bu bize kin ve nefret aşılıyor. İnsan, evladı oluncak çok da etkileniyor ve onlar da adil davranmıyor. İşin gerçeği bu."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız