Güncel

Darıca'da AKP ilçe binasına saldırı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde AKP Darıca İlçe Nene Hatun Mahalle temsilciliğine kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından molotof kokteyli saldırıda bulunuldu.

31 Aralık 2015 Saat: 14:11
Darıca'da AKP ilçe binasına saldırı
Darıca'da AKP ilçe binasına saldırı

AKP Darıca İlçe Nene Hatun Mahalle teşkilatına molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Darıca Nene Hatun Mahallesi Lokman Hekim Caddesi üzerinde bulunan AKP Darıca Nene Hatun Mahalle teşkilatına yapılan saldırıda maddi hasar meydana geldi. Saldırının sabaha karşı 03.00 sularında meydana geldiği öğrenildi. Gerçekleşen saldırıda mahalle teşkilatında kimse olmadığı için ölen veya yaralanan olmazken mahalle teşkilatında maddi hasar meydana geldi. Yaşanan olayla ilgili olarak Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler geniş bir çalışma başlattı.

 

İLÇE BAŞKANI KINADI

Yaşanan saldırı ile ilgili olarak bilgi veren AKP Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, “Partimizin Darıca Nene Hatun Mahallesi’nde bulunan mahalle teşkilatına dün gece bir saldırı olmuş. Elde ettiğimiz bilgiye göre saldırı gece 03.30 sularında meydana gelmiş. Olayı yapanların 3 kişi olduğunu öğrendik. Allah’a çok şükür saldırı gece geç saatlerde olduğu ölen veya yaralanan herhangi bir kimse yok. Ancak içerde bulunan bir adet televizyon, klima ve masa ile sandalyeler yanmış. Yaşanan bu olayı şiddetle kınıyoruz. Hangi parti olursa olsun siyaset yapan hiçbir partiye bu tür saldırıların yapılmasını asla doğru bulmuyoruz. Bu olayın gerçekleştiren kişilerin yakalanması için emniyet güçlerimize gereken çalışmayı yapıyorlar. Olayın yapan kişilerin biran önce yakalanıp adalet karşısına çıkarılmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız