Güncel

Demirtaş için özgürlük kampanyası başlatıldı

3 yıldır tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması talebiyle sosyal medyada 'Demirtaş’a Özgürlük İnisiyatifi' kampanya başlattı.

7 Ağustos 2019 Saat: 01:04
Demirtaş için özgürlük kampanyası başlatıldı
Demirtaş için özgürlük kampanyası başlatıldı

Kampanyaya destek vermek isteyenlerden, sosyal medyada kendi fotoğrafının yanına '#freeDemirtas' yazarak paylaşmaları talep ediliyor.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP’nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş için sosyal medyada ‘Demirtaş’a Özgürlük’ kampanyası başlatıldı. 3 yıldır cezaevinde bulunan Demirtaş için Türkiye saati ile 18:00’de başlatılan kampanyaya destek vermek isteyenlerden, sosyal medyada kendi fotoğrafının yanına ‘#freeDemirtas‘ yazarak paylaşmaları talep ediliyor.

Demirtaş’a Özgürlük İnisiyatifi’nin düzenlediği kampanya Türkiye saati ile 18:00’de başladı. Buna göre kampanyaya katılmak isteyenlerin bir A4 kağıdına ‘#freeDemirtas‘ yazmaları, o kağıdı tutarak fotoğraf çekmeleri ve çektikleri fotoğraflarını ‘#freeDemirtas‘ hashtag’i ile paylaşmaları isteniyor.

Demirtaş’a Özgürlük İnsiyatifi, kampanyayı Selahattin Demirtaş’ın annesi Sadiye Demirtaş’ın fotoğraflı mesajıyla başlattı.

Resmi Twitter'da görüntüle

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız