Güncel

Denizli Valiliğinden 1 Mayıs yasağı

Denizli Valiliği koronavirüs tedbirleri gerekçesi ile 1 ay süreyle tüm açık alanlarda eylem, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşlerini yasakladı.

15 Nisan 2021 Saat: 12:27
Denizli Valiliğinden 1 Mayıs yasağı
Denizli Valiliğinden 1 Mayıs yasağı

İşçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü 1 Mayıs yaklaşırken Denizli Valiliğinden 1 Mayıs'ı da kapsayan eylem ve etkinlik yasağı geldi.

Denizli Valiliği Covid-19 salgınını gerekçe göstererek eylem ve basın açıklamalarını 1 ay süreyle yasakladı. Alınan kararda 14 Nisan ile 13 Mayıs arasında basın açıklaması, yürüyüş, eylem, el ilanı dağıtımı, imza kampanyası benzeri tüm etkileri yasaklandığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun madde 11 (a) ve (c) bentleri uyarınca; Valilik ve Kaymakamlık Makamlarının uygun göreceği etkinlikler hariç, ilimiz genelinde umuma açık veya kapalı yerler ile park-bahçe, mabetlerde, genel yollar ve kamu hizmeti görülen bina ve tesisler ile bunların eklentilerinde yapılacak olan miting, kapalı ve açık yer toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, basın açıklaması, çadır kurma, stant açma, çelenk sunma, oturma eylemi, imza kampanyası, anma töreni vb. türdeki eylem ve etkinlikler ile el ilanı dağıtılmasının, 14.04.2021 günü saat 00.01'den 13/05/2021 günü saat 23.59'a kadar (30) gün süre ile yasaklanmıştır."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız