Güncel

Direnişteki SML etiket işçisi Sırbudak'a ajanlık dayatması

Ajanlık dayatmasına maruz kalan Dev Tekstil üyesi SML etiket direnişçisi Sırbudak, başına geleceklerden iktidarın sorumlu olduğunu kaydetti.

9 Ekim 2021 Saat: 08:17
Direnişteki SML etiket işçisi Sırbudaka ajanlık dayatması
Direnişteki SML etiket işçisi Sırbudak'a ajanlık dayatması

Ajanlık dayatmasına maruz kalan Dev Tekstil üyesi SML etiket direnişçisi Sırbudak, başına geleceklerden iktidarın sorumlu olduğunu kaydetti. Dev Tekstil temsilcisi Karaçam ise, hiçbir saldırı karşısında mücadeleden vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

İstanbul Firuzköy karakoluna çağrılan ve burada ajanlık dayatmasına maruz kalan SML direnişçisi Derya Sırbudak için İnsan Hakları Derneği İstanbul Şube binasında basın toplantısı gerçekleştirildi.

Dev Tekstil üyesi SML etiket direnişçisi Derya Sırbudak, hakkında açılan bir dava belgesini alması için çağrıldığı Firizköy Karakolu'nda ajanlık dayatmasına maruz kaldığını söyledi. Reddettiğini belirten Sırbudak, başına geleceklerden AKP İktidarı, İstanbul Valiliği ve İstanbul Emniyeti'nin sorumlu olduğunu söyledi.

Dev Tekstil temsilcisi Okan Karaçam ise İktidarın her geçen gün devrimcilere saldırıları arttırdığını ifade etti. Kaçırma ve ajanlaştırma politikasının arttığını söyleyen karaçam, şöyle devam etti: "Bu ülkede ses çıkmasın, hak aranmasın, iktidara boyun eğilsin, her şeye göz yumulsun istiyorlar. İşçiler emekçiler açlığa mahkûm edilirken patronların istekleri doğrultusunda yasalar çıkarılıyor. Var olan mücadeleyi geriletmek için bu yönlü saldırılara baş vuruyorlar. Ajanlık dayatmaları nafiledir, bizler mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz."

Üyelerinin yanında olduklarını belirten Karaçam, bu tür saldırılara karşı mücadele edeceklerini vurguladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız