Güncel

Doktor Doğan gözaltına alındı

Ankara Tabip Odası eski Yönetim Kurulu üyesi Dr. Asuman Doğan gözaltına alındı. ATO Yönetim Kurulu, Doğan’ın serbest bırakılmasını istedi.

26 Ekim 2018 Saat: 18:13
Doktor Doğan gözaltına alındı
Doktor Doğan gözaltına alındı

Ankara Tabip Odası eski Yönetim Kurulu üyesi Dr. Asuman Doğan gözaltına alındı. ATO Yönetim Kurulu, Doğan’ın gözaltına alınmasına tepki göstererek, serbest bırakılmasını istedi.

ATO Yönetim Kurulu'nun açıklaması şöyle:

“Doğan, ATO ve SES bünyesinde halkın sağlığı ve çağdaş, demokratik ve laik bir eğitim için mücadele veren ve demokratik kimliğiyle bilinen bir arkadaşımız ve meslektaşımızdır. Toplumsal sağlık muhalefet mücadelesi bilinen bir neferdir. Ancak şimdi de Sağlık Bakanlığı bünyesinde bir FETÖ operasyonunda gözaltı uygulaması ve bir iftiraya maruz kalması garabettir. İktidar gücünü ellerinde tutanların muhalifleri yıldırmak, gözdağı vermek ve toplumu sindirmeye çalışma girişimidir bu.

Doğan yalnız değildir. Haksız hukuksuz uygulamalarla işinden edilen meslektaşımız şimdiyse yeni bir eziyetle karşı karşıya kalmıştır. Doğan'ın hukuki sürecini yakından izlemekteyiz. Bu hukuki isabetliliği olmayan karardan vazgeçilerek, Dr. Asuman Doğan hemen serbest bırakılmalıdır.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız