Güncel

Düzce'de mimar Alev Şahin 118 gündür oturma eylemi yapıyor

KHK ile işten çıkarılan mimar Alev Şahin, ‘İşimi, ekmeğimi geri istiyorum’ diyerek kent meydanında başladığı oturma eyleminin 118’nci gününde.

10 Temmuz 2017 Saat: 09:27
Düzce'de mimar Alev Şahin 118 gündür oturma eylemi yapıyor
Düzce'de mimar Alev Şahin 118 gündür oturma eylemi yapıyor

Düzce’de 6 yıldır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde görev yaparken, 6 Ocak 2017 tarihinde yayınlanan kanun hükmündekararname (KHK) ile 2011 yılından bu yana çalıştığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevinden ihraç edilen mimar Alev Şahin, “İşimi, ekmeğimi geri istiyorum” diyerek kent meydanında başladığı oturma eyleminin 118’inci gününde.

Mimar Alev Şahin, 30 Ocak’ta Düzce’de en işlek caddelerden birinde eyleme başladı. Şahin, 118 gündür sürdürdüğü oturma eylemi ile birlikte uğradığım haksızlığı, hukuksuzluğa uğradığını gelip geçenlere anlatıyor ve im topluyor. 3 bin 800’ü aşkın imza topladığını ifade ediyor.  Her dört haftada bir imzaları Valiliğin ilgili birimine teslim ediyor. İnsanlara işten atıldığını anlatan bir metni dağıtıyor.

Mimar Alev Şahin, kendisine müdahale etmek yerine görmezden gelerek yıldırma politikası izlendiğini  söylüyor.  Şahin, "Biir gecede elimden alınan ekmeğimden, aşımdan, onurumdan vazgeçmeyeceğim. Oturma eylemim amacına ulaşana kadar devam edecek."dedi.(Foto: Journo)

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız