Güncel

Edip Uğur, belediye başkanlığından ve AKP'den istifa etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur istifa etti.

30 Ekim 2017 Saat: 17:48
Edip Uğur, belediye başkanlığından ve AKP'den istifa etti
Edip Uğur, belediye başkanlığından ve AKP'den istifa etti

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP Edip Uğur, hem belediye başkanlığı görevinden hem de AKP'den istifa ettiğini açıkladı. Uğur açıklamasında tehdit aldığını söyledi. Ayrıca "görevimden ayrılma noktasına getirilmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı. Böylece Edip Uğur istifa eden 6. belediye başkanı oldu.

UĞUR: TEHDİT ALDIM

Uğur açıklaması sırasında gözyaşlarını tutamayarak, tehdit aldığını söyledi: Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler. Katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır.Gelinen bu durumda partimden ve belediye başkanlığı görevimden ayrılma noktasına gelmiş, getirilmiş bulunmaktayım.

Tek endişem başladığımız projelerin yarım bırakılarak insanlarımızın beklentilerinin boşa bırakılmasıdır. Bundan önce veda ve vefa vurgusu yapmıştım. Şimdi bütün varlığımla külli iradeye teslim olarak cüzzi irade ile milletime vefa gösteriyorum. Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum.

'ÜZGÜNÜM, KIRGINIM AMA HUZURLUYUM'

İnancım ve itikatım gereği olanda hayır vardır. Üzgün, kırgınım ama huzurluyum. Çünkü vicdan rahatlığı ile bu kararı almış bulunuyorum. Bugüne kadar aldığım görevlerde hemşehrilerime hizmet etme gayretinde oldum. Bana destek olan herkese ve aileme teşekkür ediyorum. Ve Allah'a ısmarladık diyorum, hoşça kalın." 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız