Güncel

Eğlence sektöründen hükümete 'sesimizi duyun' çağrısı

Pandemi yasakları kapsamında kapatılan eğlence sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin Adana'da açıklama yapıldı. Akdeniz Çukurova Eğlence Yerleri Derneği Derneği Başkanı Özkan, hükümete, "Sesimizi duyun" diye seslendi.

26 Aralık 2020 Saat: 10:30
Eğlence sektöründen hükümete sesimizi duyun çağrısı
Eğlence sektöründen hükümete 'sesimizi duyun' çağrısı

Akdeniz Çukurova Eğlence Yerleri Derneği (AÇEYDER), pandemi sürecinde eğlence sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekmek için Adana'da Gençlik Meydanı'nda açıklama yaptı. AÇEYDER Çukurova Şube Başkanı Feridun Özkan, pandemiden ötürü 10 aydır işletmelerin çalışmadığına dikkat çekti, yaşadıkları sorunları aktardı.

Seslerinin duyulmasını isteyen Özkan, "Çalıştığımız yerler kapatıldı ve bizler geçim kaynağımız olan iş yerlerimizi kaybettik ya da kaybetme noktasına geldik. Birçok sektör faaliyetlerine devam ederken eğlence sektörünün böyle mağdur edilmesine anlam veremiyoruz. Bu yasaklar konulurken, mekanlardan evlerine ekmek götürenleri yok saydınız, çalışanları kaderleriyle baş başa bıraktınız. Gerekli önlemler alınarak bir an önce işletmeler açılmalı. Verilen küçük destekler mağduriyeti giderme konusunda yetersiz kaldı. Bu konuda hükümet ve yerel yönetimler bir an önce üzerine düşeni yapmalıdır" çağrısında bulundu.

Etha

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız