Çevre

Ekoloji Birliği’nden mitinge çağrı

Ekoloji Birliği olarak 26 Ekim 2019 Cumartesi günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda, saat 14.00'de “İklim krizine ve ekolojik yıkıma DUR diyoruz” adıyla bir miting düzenliyor.

14 Ekim 2019 Saat: 19:17
Ekoloji Birliği’nden mitinge çağrı
Ekoloji Birliği’nden mitinge çağrı

Ekoloji Birliği  tarafından yapılan çağrıda şöyle denildi:

"Ülke genelinde yaşanan ekoloji sorunlarına dikkat çekmek için bu sorunlara karşı mücadele eden yerel ekoloji direnişlerini Ankara’da buluşturma amacıyla yapacağımız mitingin mücadeleye ivme katacağına inanıyoruz. Yerellerde verilen mücadelelerin ortaklaşmasını önemsiyoruz ki Ekoloji Birliği de bu amaçla kurulmuştur.

Ülkenin her tarafından nükleer ve termik santrallere, madenlere, taş ocaklarına, balık çiftliklerine, HES’lere, RES’lere, JES’lere karşı verilen mücadeleler de hızla büyüyor. Artık dayanışmanın, bir araya gelerek ortak bir direniş cephesini oluşturulmanın acilliği de ortada.

Bunun için ülkenin tüm ekoloji mücadelesi verenleri ve emek demokrasi güçleriyle birlikte Ankara’da birlikte olmak istiyoruz.

Yapacağımız mitingde sizlerin de bulunması çok önemli. Birlikteliğimizi büyütmek ve saldırılara karşı ekoloji mücadelesi ile emek demokrasi güçlerini birleştirmenin adımı olan mitinge katılımınızı bekliyoruz."

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız