Güncel

Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu toplantısı Turgutlu’da gerçekleşti

Turgutlu Kent Konseyi tarafından alt grup olarak kurulan Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu toplantısı Turgutlu’da gerçekleşti.

27 Eylül 2019 Saat: 18:51
Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu toplantısı Turgutlu’da gerçekleşti
Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu toplantısı Turgutlu’da gerçekleşti

MANİSA/TURGUTLU

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Turgutlu’da bir toplantı gerçekleştirerek hem kadınlara istihdam yaratmak hem de engellilerin sorunlarına çözüm bulmak için görüş alışverişinde bulundular

Turgutlu Kent Konseyi tarafından alt grup olarak kurulan Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu toplantısı Turgutlu’da gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu Turgutlu’da bir toplantı gerçekleştirerek hem kadınlara istihdam yaratmak hem de engellilerin sorunlarına çözüm bulmak için görüş alışverişinde bulundular.

Turgutlu Kent Konseyi alt çalışma gruplarından biri olan Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Kadın Hakları Komisyonu ile bir toplantı gerçekleştirdi. İlk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a ziyarette bulunan komisyon üyeleri daha sonra Turgutlu Belediyesi meclis salonunda toplantı yaptı. Toplantı’da kadınlara yönelik emek yoğun projeler, kadın istihdamının arttırılmasu ve kooperatifleşme konuları görüşüldü. Ayrıca kadın üretici pazarı kurulması yönünde görüş alışverişinde bulundular. Komisyon üyeleri Engellilerin sorunlarını da dile getirerek bu sorunların çözümü içinde istişarede bulundular.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız