Güncel

Engin Özkoç: Bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özkoç, "Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Sancak'a verecek misiniz vermeyecek misiniz?" diyerek tepki gösterdi.

20 Aralık 2019 Saat: 14:16
Engin Özkoç: Bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı?
Engin Özkoç: Bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı?

ANKARA

Özkoç'un açıklamaları şöyle:

Ethem Sancak kaçtı. Onu oradan kaçırtan ağabeyi kendisi karşımıza çıkabilir. Gerçekten konuşabileceği tek bir cümle varsa karşımıza çıkabilir. Ancak yalanla beslenenler gerçeklerle yüzleşemez. Ethem Sancak'a 2 milyon metrekare hazine arazisi ağabeyi tarafından kendisine tahsis edildi. Tank Palet fabrikasını bedavaya tahsis ettiler, 25 yıl bedelsiz kullanım hakkı verdiler.

Şimdi soruyorum, bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı? belirlenecek yatırımcı lehine doğrudan hasılat payı alınmaksızın 49 yıl süreyle kullanma izni verilmesine ve yatırımın tamamlanması ve öngörülen istihdamın 5 yıl süreyle sağlanması şartıyla hazine taşınmazını talep eden bedelsiz olarak verilmesine diye yasa çıkartılmış.

Böyle bir yasa, bu hakka sahip olan cumhurbaşkanı istediği kişiye 5 yıl süreden sonra milletimize ait olan toprakları bedelsiz olarak kendi yandaşlarına dağıtma hakkı veriyor. Bu hakkı kazananlardan biri Ethem Sancak olacak. Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak'a verecek misiniz vermeyecek misiniz?

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız