Güncel

Gazeteci Emin Çapa: Ben ve eşimin seçmen kaydı silinmiş

Gazeteci Emin Çapa, Twitter’dan eşinin ve kendisinin seçmen kaydının silindiğini duyurdu. Çapa, “YSK’nın internet sitesine göre ‘seçmen’ değiliz. 1,5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi?” dedi.

13 Mayıs 2019 Saat: 11:39
Gazeteci Emin Çapa: Ben ve eşimin seçmen kaydı silinmiş
Gazeteci Emin Çapa: Ben ve eşimin seçmen kaydı silinmiş

YSK’nin İstanbul seçiminin tekrarlanması kararından sonra seçmen kütüklerini sorguluyor. Daha önce bir Ekşi Sözlük yazarının gündeme getirdiği seçmen kaydının silinmesi olayı bu kez de Emin Çapa tarafından dile getirildi.

Emin Çapa ikamet ettikleri adresten hem kendisinin hem de eşinin seçmen kaydının silindiğini söyleyerek konuyu sosyal medya hesabından gündeme getirdi.

İlginizi çekebilir:  Erdoğan'dan 'Her şey çok güzel olacak' diyen taraftarlara tehdit: Hepsi kayda giriyor

Çapa, şu paylaşımı yaptı:

“YSK’nın internet sitesine göre ‘seçmen’ değiliz. Her seçim olduğu gibi internet üzerinden kaydımıza baktık ve bu sefer eşim de, ben de yokuz. Nasıl yani? 1,5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi? Nüfus Müdürlüğü yolları göründü.”

Emin Çapa@ecapa_aklinizi

YSK'nın internet sitesine göre "seçmen" değiliz. Her seçim olduğu gibi internet üzerinden kaydımıza baktık ve bu sefer eşim de, ben de yokuz. Nasıl yani? 1,5 ayda dijital kütükten sildiniz mi bizi? Nüfus Müdürlüğü yolları göründü.

Resmi Twitter'da görüntüle

Emin Çapa@ecapa_aklinizi

İnanamayıp defalarca tekrar tekrar baktım. Kendi kendime, "aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar alamazsın" diye diye üstelik. Hepiniz seçmen sorgulamaya girin.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız