Güncel

Gazeteci Nuh Köklü anıldı

Kadıköy’de 17-şubat-2015 günü bir esnaf tarafından bıçaklanarak katledilen gazeteci Nuh Köklü için dün Kadıköy Yeldeğirmeni’nde anıldı.

18 Şubat 2019 Saat: 09:04
Gazeteci Nuh Köklü anıldı
Gazeteci Nuh Köklü anıldı

Necdet ÖZSAYGIN

İSTANBUL

Kadıköy’de 17-şubat-2015 günü bir esnaf tarafından bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü için  dün Kadıköy Yeldeğirmeni’nde öldürüldüğü yerde yakınları, arkadaşları ve dostlarının da hazır bulunduğu bir anma yapıldı. Gazeteci  ve eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş Nuh Köklü için bir kısa açıklama yaptı.Gazeteci Barış Yarkadaş, “Nuh, nefret dilinin kurbanı oldu. Nuh'un mücadelesini bu topraklardaki nefret dilini ortadan kaldırdığımızda taçlandırmış olacağız” dedi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu da Köklü’nün ölüm yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Meslektaşımız Nuh Köklü’yü ölümünün dördüncü yılında sevgi ve saygıyla anıyoruz. Nuh Köklü’nün öldürülmesinin bir nefret cinayeti olduğunu yeniden hatırlatıyoruz. Tüm siyasetçileri nefret söylemlerinden uzak durmaya, demokrasiyi geliştirmeye, barışı ve kardeşliği sağlayacak adımları atmaya tekrar davet ediyoruz” görüşünü dile getirdi.

Daha sonra Nuh Köklü’nün öldürüldüğü yere karanfiller bırakıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız