Güncel

Gebze’de Demokrasi ve Alevilik paneli yapılacak

Sultan Sultan Abdal Derneği Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilecek olan panelde, demokrasi ve Alevilik ele alınacak.

31 Mart 2016 Saat: 08:33
Gebze’de Demokrasi ve Alevilik paneli yapılacak
Gebze’de Demokrasi ve Alevilik paneli yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde, 10 Nisan Pazar günü saat 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan panele  CHP Ankara Milletvekili Av,Şenal Saruhan, HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan, Kureyşan Ocağı’ndan  Ali Yar Dede ve Hamza Takmaz ile Pir Sultan Abdal derneği Gebze Şube Başkanı Hüseyin Altay  panelist olarak katılacak. Panel sonrası Müzik Dinletisi Cem Ağyüzlü müzik dinletisi gerçekleştirirken,  Semah ekibi de  etkinlikte yerini alacak.

Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri, sendikalar, muhtarlar ve vatandaşların davet edildiği etkinliğe katılımın büyük olması bekleniyor.

Herkes davetli

Pir Sultan Abdal  Derneği  Gebze Şube Başkanı Hüseyin Altay, bugüne kadar bölgede yapılan demokrasi ve Alevilik konusunun en kapsamlı şekilde ele alınacağı bir etkinlik olduğuna dikkat çekerek, “ ortak paydamız olan demokrasi ve bunun içinde Aleviliğin yeri, Aleviliğin sorunları, Alevilerin talepleri, topluma ve farklı inanç guruplarına bakışları, Aleviliğin hoşgörülük mesajları,  birlikteliğin ve kardeşliği güçlendirmenin yolları ele alınacak. Buradan herkesin, toplumun yararına sonuçlar ve mesajlar çıkacağına inanıyoruz. Ayrımsız, düşüncesi ne olursa olsun herkesi davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız