Kültür

Genç yazar Hakan Günday kitaplarını imzaladı

Genç yazar Yazar Hakan Günday, Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Ertuğ Tüfekçioğlu moderatörlüğünde söyleşi gerçekleştirildi.

5 Mart 2016 Saat: 17:54
Genç yazar Hakan Günday kitaplarını imzaladı
Genç yazar Hakan Günday kitaplarını imzaladı

 

Genç yazar Yazar Hakan Günday, Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Ertuğ Tüfekçioğlu moderatörlüğünde söyleşi gerçekleştirildi.  Söyleşi öncesinde Ertuğ Tüfekçioğlu’nun yönetmenliğini yaptığı “Çok Uzun Bir Hikayenin Tam Ortası” ve Onur Saylak ile Doğu Yaşar Akal’ın yönetmenliğini yaptığı “Orman” kısa filmleri gösterildi. Etkinliğe yoğun ilginin olduğu gözlendi.

Yazarlık konusunda, yazmasının amacı, yazımda dikkat edilecek noktalar ve kitapları ile ilgili  açıklamalarda bulundu.

Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde, 5 Mart 2016 Cumartesi günü saat 14:00 – 17:00 arasında gerçekleşen etkinlik sonrasında ise Yazar  Hakan Günday, kitaplarını imzaladı.

GÜNDAY KİMDİR?

9 Mayıs 1976’da Rodos'ta doğan yazar Hakan Günday ilköğretimini Brüksel’de tamamladı. Ankara’da Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdi ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Mütercim Tercümanlık Bölümü’nde üniversite eğitimine başladı. Ertesi yıl üniversite Libre de Bruxelles’in Siyasal Bilimler bölümüne geçti. Sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’e girdi. İlk romanı Kinyas ve Kayra’yla (2000) edebiyat çevrelerinin ilgiyle izlediği ve kendi okur kitlesini yaratan bir yazar olan Günday’ın eserleri, Doğan Kitap tarafından yayımlanmaktadır.

Romanları: Zargana (2002), Kinyas ve Kayra (2003), Piç (2003), Malafa (2005), Azil (2007), Ziyan (2009), Az (2011),Daha(2013).Ayrıca Istanbul Dot'da tiyatro oyun yazarı olarak görev yapmaktadır. İlk oyunu olan Malafa 17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında gösterime girmiştir (2010).

NET HABER AJANSI

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız