Güncel

Halit Çelenk Hukuk Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor

Ankara’da toplanan Ödül Seçici Kurulu bu yıl ikincisi verilecek olan Halit Çelenk Hukuk Ödülüne layık görülen isimleri belirledi.

5 Mayıs 2016 Saat: 10:21
Halit Çelenk Hukuk Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor
Halit Çelenk Hukuk Ödülleri bu akşam sahiplerini buluyor

Çelenk adına verilen Hukuk ödülüne, Cangül Örnek’in 'Türkiye’nin Soğuk Savaş Düşünce Hayatı – Anti Komünizm ve Amerikan Etkisi' kitabı layık görüldü.

Demokrasi ve sosyalizm mücadelesinin simge isimlerinden, Deniz, Yusuf ve Hüseyin’in avukatı Halit Çelenk adına verilen Hukuk ödülüne, Cangül Örnek’in “Türkiye’nin Soğuk Savaş Düşünce Hayatı – Anti Komünizm ve Amerikan Etkisi” kitabı layık görüldü. 

Ankara’da toplanan Ödül Seçici Kurulu bu yıl ikincisi verilecek olan Halit Çelenk Hukuk Ödülüne layık görülen isimleri belirledi.  Seçici Kurul yapmış olduğu değerlendirmede Can Yavuz’un “Hukuk Eğitimi ve Öğretimi” adlı araştırmasına, Emine Behiye Karakitapoğlu / “Public Participationin EIA Process of Small Hydro Power Plants (HES) in Turkey” adlı yüksek lisans tezine, Eda Aslı Şeran / “Augusto Boal’in ‘Yasama Tiyatrosu’ Yönteminin Hukuka ve Demokratikleşmeye Etkisi” isimli yüksek lisans tezine de teşvik ödülü verilmesine karar verdi.

Ödül Töreni Halit Çelenk’in aramızdan ayrılışının yıldönümü olan bugün akşam Ankara’da Türkiye Barolar Birliği Av. Özdemir Özok Konferans Salonu’nda yapılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız