Güncel

Haluk Levent’ten direnişteki Makro Market işçilerine destek: Konser gelirinin hepsi işçilere verildi

31 Temmuz 2018’de işten çıkarılan ve hakları olan tazminatlarının ödenmesi için direniş başlatan Samsun Makro Market işçilerine Haluk Levent'ten destek geldi.

29 Kasım 2018 Saat: 17:53
Haluk Levent’ten direnişteki Makro Market işçilerine destek: Konser gelirinin hepsi işçilere verildi
Haluk Levent’ten direnişteki Makro Market işçilerine destek: Konser gelirinin hepsi işçilere verildi

Ödenmeyen hakları için aylardır direnişte olan Samsun Makro Market mağduru işçilere bir destek de Haluk Levent’ten geldi. İşçileri dün akşam gerçekleşen Moda Kayıkhane konserine davet eden Levent, konser gelirinin tamamını 380 Samsun Makro Market işçilerine aktardı.

İşten çıkarıldıkları 31 Temmuz tarihinden bu yana hakları için direnişe devam eden işçiler, bir yandan da direnişlerine kamuoyunun desteğini sağlamak ve seslerini duyurmak için birçok girişimde bulunmuşlardı. Bu süreçte şarkıcı Haluk Levent’e de ulaşan direnişteki işçilerden Yıldıray Zeren, Levent’ten direnişlerinin duyurulması için manevi destek talebinde bulunmuştu.
Konser gelirinin hepsi Makro Market işçilerine aktarıldı

Twitter’da Moda Kayıkhane konseri gelirinin tamamını işten çıkartılan 380 Samsun Makro Market işçilerine aktaracağını açıklayan Haluk Levent, işçilerin en son eylemine de canlı yayınla destek vermişti. Daha sonra işçi komitesine ulaşıp yol giderlerini karşılamak kaydıyla Moda Kayıkhane’deki konserine davet eden Haluk Levent’le işçiler, konser öncesi görüştü. Levent’e, konser gelirini çocuğu beyin ameliyatı olması gereken bir işçi arkadaşlarına teslim etme kararlarını ileten işçilere itiraz eden Levent, söz konusu ameliyatı da üstlendi.

Konser sırasında direniş önlükleriyle sahneye çıkan işçi komitesi adına konuşan Hasan Kaya, verdiği destek için Haluk Levent’e teşekkür ederek gasp edilen hakları için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız