Güncel

Hamza Baba etkinlikleri 26 Ağustos’ta başlıyor

Organizasyonu yapan kurumlar tarafından, yeşili, ağaçları ve tarihi mekanları ile bir çok güzelliği barındıran Hamza Baba köyünde yapılacak olan etkinliklere tüm demokratik kitle örgütleri, doğa severler ve tüm vatandaşlar davet edildi.

22 Ağustos 2023 Saat: 22:38
Hamza Baba etkinlikleri 26 Ağustos’ta başlıyor
Hamza Baba etkinlikleri 26 Ağustos’ta başlıyor

TÜRKER DEMİRCİ


30’uncu Geleneksel Hamza Baba Anma Etkinlikleri, İzmir Kemalpaşa ilçesi ve  bölgenin en güzel köylerinden biri olan Hamza Baba Köyü (Mahallesinde) 26-27 Ağustos gerçekleştirilecek.

Kemalpaşa Belediyesi’nin katkılarıyla, Dünya Güzelleşene Kadar Biirlikte Yürüyeceğiz şiarı ile Çınar Köyü Tahtacı Derneği, Kemalpaşa Soğukpınar Mahallesi Tahtacı Derneği, Aşağı Kızılca Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, Kemalpaşa Alevi Bileşenleri ve Hamza Baba Muhtarlığı tarafından organize edilen edilen anma etkinlikleri 26 Ağustos saat 21.00’de Örgü Cemi ile başlayacak.

27 Ağustos Pazar günü saat 12.00’de ise sanatçıların konserleri ile etkinlikler devam edecek. Konser etkinlikleri kapsamında Saime Cantürk, Hüseyin Turan, Fırat Mert Sokulu, Mahmut Karagenç, Dertli Divani, Ömür Kulooğlu, Aşık Yorguni, Evren Erol, Şehriban Tekce sahne alacak.

26 Ağustos saat 21.00’de Örgü Cemi ile başlayacak olan festival 27 Ağustos Pazar günü saat 12.00’de sanatçıların konseri ile devam edecek.

Organizasyonu yapan kurumlar tarafından, yeşili, ağaçları ve tarihi mekanları ile bir çok güzelliği barındıran Hamzababa köyünde yapılacak olan etkinliklere tüm demokratik kitle örgütleri, doğa severler ve tüm vatandaşlar davet edildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız