Güncel

Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına CHP'lilerden tepki

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ve CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.

4 Ocak 2018 Saat: 19:47
Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına CHP'lilerden tepki
Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına CHP'lilerden tepki

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, İçişleri Bakanlığı tarafından CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.Tezcan,  "Türkiye'de hukuk, adalet kalmadı. Belediye başkanımız yasal yollara müracat edecek. Hükümet kumpasıdır" dedi.
Yarkadaş: AKP Man Adası Belgeleri'ne karşı hamle yapıyor

Halktv'ye konuşan Barış Yarkadaş: "Man Adası Belgelerinden dolayı AKP'nin canı çok yandı. Man Adasındaki para trafiği AKP tabanında ciddi soru işaretlerine, rahatsızlığa neden oldu. Siz bu rahatsızlığı nasıl giderirsiniz? Karşı hamle yaparak, hedef şaşırtarak bu rahatsızlığı giderirsiniz." dedi.

Veli Ağbaba: İktidar CHP'ye belediyeler vasıtasıyla sopa göstermeye çalışıyor

BirGün'e konuşan Ağbaba, "OHAL, hukuksuzluk halidir. OHAL süreci bütünüyle hukuksuz bir dönem. CHP'nin bu döneme ve bu hukuksuzluklara karşı tavrı belli. OHAL kalkıncaya kadar OHAL düzeniyle mücadelemizi sürdüreceğiz. İktidar CHP'ye belediyeler vasıtasıyla sopa göstermeye çalışıyor. Teslim olmayacağız” dedi.

CHP'den çağrı

Bu arada CHP il başkanlığı bir duyuru yayınlayarak “Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü saat 19.30'da Beşiktaş Belediyesi binası önünde iradelerine sahip çıkmaya davet ediyoruz' dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız