Güncel

HDP Cuma günü iki kentte aynı anda adayını duyuruyor.... Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nda...

Cumhurbaşkanı adaylığı için Demirtaş isminde karar kılan HDP, Cuma günü Diyarbakır’da ve İstanbul’da eş zamanlı olarak etkinliklerle resmen duyuru yapacak.

2 Mayıs 2018 Saat: 10:19
HDP Cuma günü iki kentte aynı anda adayını duyuruyor.... Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nda...
HDP Cuma günü iki kentte aynı anda adayını duyuruyor.... Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nda...

24 Haziran’da yapılacak seçimlere dönük Cumhurbaşkanı adayını ‘resmen’ açıklamayan HDP, bu ismi İstanbul ve Diyarbakır’da düzenleyeceği etkinliklerle duyuracak.

Demirtaş’ı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklamaya hazırlanan HDP, bu kapsamda sürdürdüğü hazırlıkların sonuna geldi. Alınan karar gereği, cezaevindeki Demirtaş’ın adaylık kampanyası bütün partililerin katılımıyla yürütülecek. 

Slogan da tanıtılacak
24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine dönük takvim planlaması, 5 Mayıs’ta bitecek. HDP Demirtaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı, 4 Mayıs Cuma günü İstanbul’da ve Diyarbakır’da eşzamanlı olarak düzenlenecek etkinliklerle kamuoyuna duyurulacak. Edinilen bilgilere göre İstanbul’daki etkinliğe HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Diyarbakır’daki etkinliğe ise Eş Genel Başkanı Pervin Buldan katılacak.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), cumhurbaşkanı adayını cuma günü düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak açıklayacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, Demirtaş’ın adaylığının 4 Mayıs günü saat 17.00’de İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nda açıklanacağı belirtildi.
HDP’li milletvekilleriyle parti yöneticilerinin yanı sırada partililerin de katılabileceği etkinlikler saat 17.00’de başlayacak. Etkinliklerde Cumhurbaşkanı adaylığına yönelik logo ve sloganın da duyurulması bekleniyor.

hdp-demirtas-in-adayligini-abbasaga-parki-nda-aciklayacak-458534-1.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız