Spor

Hoeness bugün cezaevine gönderilecek..

Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness'in, vergi kaçırmak suçundan çarptırıldığı 3 yıl 6 aylık hapis cezasının infazı için Landsberg Cezaevi'ne gönderileceği bildirildi.

3 Haziran 2014 Saat: 10:43
Hoeness bugün cezaevine gönderilecek..
Hoeness bugün cezaevine gönderilecek..

Hakkındaki davanın bitiminden 81 gün sonra cezaevine girecek olan Uli Hoeness, hakkında verilen hapiscezasının ardından Bayern Münih Başkanlığı ve İcra Kurulu Başkanlığı görevlerinden istifa etmişti.

Son olarak 10 Mayıs'taki Bayern Münih Kulübü'nün şampiyonluk kutlamasına katılan Hoeness, 21 Mayıs'ta da Bayern Münih Kulübü doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirilmişti. 

İsviçre'deki gizli banka hesabı üzerinden yaptığı işlemler sayesinde 28,46 milyon euro vergi kaçırdığı gerekçesiyle Münih Eyalet Mahkemesi Hoeness'i 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırmıştı. 


Öte yandan, Hoeness, cezasının infaz edileceği Landsberg cezaevinin basına tanıtılmasının ardından avukatları aracılığıyla kişisel haklarının ihlal edildiği ve can güvenliğinin tehlikeye sokulduğu gerekçesiyle başka bir cezaevi talebinde bulunmuş ancak bu kabul edilmemişti

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız