Güncel

Hüseyin Cevahir Belgeseli 'Aşkla Sana' 7 Ekim'de gösterime giriyor!

Film, Hüseyin Cevahir'in kaleme aldığı mektupların anlatıcılığında, dönemin tanıkları ile yapılan görüşmeler üzerinden şekilleniyor.

5 Ekim 2023 Saat: 08:37
Hüseyin Cevahir Belgeseli Aşkla Sana 7 Ekimde gösterime giriyor!
Hüseyin Cevahir Belgeseli 'Aşkla Sana' 7 Ekim'de gösterime giriyor!
ÇAĞDAŞ CEVAHİR ÖZKAN
Yapımcılığını kızkardeşimle üstelendiğimiz Cevahir belgeselinin gösterimi, 7 Ekim  Cumartesi günü 17:00'de Kartal Soğanlık Kültür Merkezinde gerçekleşecektir.
Halka açık ve biletsiz olacak gösterime tüm dostlarımız davetlidir.
Türkiye devrimci hareketinin öncü figürlerinden ve Dev-Genç kurucularından Hüseyin Cevahir'in yaşamını, devrimci harekete dahil olma sürecini; Cevahir'in özgün kimliği üzerinden anlatan portre belgeselin proje danışmanlığını Doç. Dr. Bülent Küçük üstleniyor.
Arin İnan Arslan'ın yönetmenliğini yaptığı belgesel film, Hüseyin Cevahir'in Türkiye devrimci hareketindeki politik konumunun yanı sıra, genç bir entelektüel olarak özel ilgi alanlarına, edebiyata olan tutkusuna ve sosyal ilişkilerine de yer açıyor.
68 gençliğinin içinde bulunduğu toplumsal arka plana yaslanan yapım, hafıza kavramı üzerinden Cevahir'in kişisel tarihinin izlerini sürüyor. Film, Hüseyin Cevahir'in kaleme aldığı mektupların anlatıcılığında, dönemin tanıkları ile yapılan görüşmeler üzerinden şekilleniyor.
Yer: Kartal Soğanlık Kültür Merkezi
Tarih: 7 Ekim Cumartesi
Saat: 17.00
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'HÜSEYİN CEVAHİR BELGESELİ Aşkla Sana Yönetmen Arin nan Arslan istanbul gösterim tarihimiz kesinleşti.. 7Ekim Cumartes 17:00 18:30 Kartal Soğanlık Kültür Merkezi' görseli olabilir
Tüm ifadeler:
28

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız