Güncel

İkizdere direnişçileri Fidanları yeşertmek için İzmir yolunda

Cengiz inşaatın İkizdere, Eskencidere vadisindeki talanından kurtarılan fidanlar İzmir Turuncu bahçede yeşerecek. Çevreciler ve fidanlar İzmir’e yola çıktı!.

26 Aralık 2021 Saat: 13:29
İkizdere direnişçileri Fidanları yeşertmek için İzmir yolunda
İkizdere direnişçileri Fidanları yeşertmek için İzmir yolunda

Rize, İkizdere Eskencidere Vadisinde, taşocağı açarak doğayı tahrip etmeye devam ederken,  doğa savunucularının direnişleride sürüyor. İkizdere Çevre Derneği,  kararlı direnişlerini  ve doğanın talan edilmesine karşı  haykırışlarını yalnızca vadide değil, ülkenin her tarafına taşımaya devam ediyor.

İkizdere çevre direnişçileri “Umutlarımız İzmir’de de büyüyecek ve tüm dünyayı saracak!” şiarı ile  İkizdere Eskenci vadisinden dozerlerin, kepçelerin önünden kurtardıkları ağaçları, İzmir’de  Turuncu Bahçeye dikecekler.

Yaşam savunucuları ve vatandaşları İzmir büyük şehir belediye başkanı Tunç Söyer’in de katılacağı fidan dikme törenine çağıran İkizdere Çevre Derneği törenle ilgili şu açıklamayı yaptı.

“İkizdere' de dozerlerin önünden kurtardığımız fidanları, kadına şiddet konusunda farkındalık yaratmak amacıyla İzmir Turuncu Bahçeye dikiyoruz.Umutlarınız İzmir' de büyüyecek ve bütün yurdu saracak. Sende geleceğimize Umut olmak için 27 Aralık 2021 tarihinde Saat 10:30 ' İzmir’de Turuncu bahçede buluşalım”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız