Güncel

İkizköy Çevre Komitesinden çağrı: Yanımızda olun

İkizköy Çevre Komitesi, kamuoyunu 6 Ağustos Pazar günü Akbelen nöbet alanında olmaya, direnişi büyütmeye çağırdı.

5 Ağustos 2023 Saat: 16:24
İkizköy Çevre Komitesinden çağrı: Yanımızda olun
İkizköy Çevre Komitesinden çağrı: Yanımızda olun

TÜRKER DEMİRCİ


Limak Holding, İÇTAŞ ortaklığı YK Enerjinin rantı uğruna katledilmek istenen Akbelen Ormanını savunan direnişçiler dayanışmaya çağırıyor.

İkizköy Çevre Komitesi, "4 yıldır ısrarla koruduğumuz, savunduğumuz Akbelen Ormanından, köyümüzden, topraklarımızdan vazgeçmiyoruz. 14 Temmuz'da başlayan hukuksuz kesim faaliyetini durdurmak için defalarca girişimde bulunduk. Kolluk güçlerinin orantısız şiddetine maruz kaldık. Yine de vazgeçmedik. Nöbetimize de mücadelemize de devam ediyoruz" dedi.

6 Ağustos Pazar günü 14.00'da Akbelen nöbet alanında tüm güçleri ve haklılıklarıyla buluşacaklarını duyuran İkizköy Çevre Komitesi, şu çağrıyı yaptı: "Bir kömür madeni için yaşadığımız haksız, hukuksuz, adaletsiz süreci kabul etmiyoruz. Biz mücadeleden vazgeçmeyeceğiz! Tüm siyasi parti temsilcilerini, yetkililerini ve örgütlerini, sivil toplum kuruluşlarını, milletvekillerini, sendikaları, demokratik kitle örgütlerini, çevre örgütlerini, Milaslıları, Bodrumluları, Muğlalıları ve bize destek olmak isteyen tüm yurttaşları 6 Ağustos Pazar günü yanımızda görmek  istiyoruz. Akblen'e sahip çık, ülkemizin geleceğini birlikte kazanalım."


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız