Güncel

İnce’den üniversite adaylarına mesaj

Cumhuriyet Halk partisinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim nedeniyle ertelen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

30 Haziran 2018 Saat: 09:51
İnce’den üniversite adaylarına mesaj
İnce’den üniversite adaylarına mesaj

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce , 24 Haziran seçimlerinin ardından önce tatil yapmak için gittiği Marmaris'te görüldü. Ardından da İnce twitter hesabından sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yarın ve pazar günü yapılacak olan sınavlarla ilgili twitter hesanından 3 mesaj yayınlayan İnce şunları kaydetti:

Çocuklarım, evlatlarım, öğrencilerim, gençler; geleceğinizi belirleyecek önemli bir eşiktesiniz. Maalesef siyaset nedeniyle ertelenmiş bir sınava gireceksiniz. Her şeye rağmen tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp, geleceğinize odaklanmanızı istiyorum. Heyecanınızı hissediyorum, en az aileleriniz kadar bu heyecanı yaşıyorum. Sizlerin umutlu, mutlu ve başarılı bir gelecekte; marka üretmeniz, tasarım yapmanız, teknoloji geliştirmeniz benim en büyük isteğimdir. Bu amaçtan asla vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim. Önce üniversite sınavını sonra ülkemizin geleceğini, hepimizin geleceğini geri kazanacağımıza gönülden inanıyorum. Allah'tan her birinize zihin açıklığı vermesini diliyor, başaracağınıza inanıyor, gözlerinizden öpüyoru

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız