Güncel

İnsan hakları için bir dizi etkinlik yapılacak

TİHV Genel Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ve İHD Derneği İstanbul Şube Başkanı Av. Gülseren Yoleri, tüm insan hakları savunucularını etkinliklere davet etti.

7 Aralık 2017 Saat: 10:30
İnsan hakları için bir dizi etkinlik yapılacak
İnsan hakları için bir dizi etkinlik yapılacak

Türkiye İnsan Hakları Vakfı İstanbul Temsilciliği ve İnsan Hakları Derneği İstanbul Şubesi tarafından, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nin 69. Yıldönümü ve İnsan Hakları Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

SULTANAHMET’TE  BULUŞALIM

İlk etkinlik,  10 Aralık 2017 Pazar günü, saat 13.00 de Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenecek bir basın açıklaması ile başlayacak. Saat 18.00-20.00 arası İnsan Hakları Derneği'nde  bir kokteyl düzenlenecek. Hafta  boyunca bir çok etkinlik yapılacak.

TİHV Bşk. Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı ve İHD İst. Şb. Bşk.  Av. Gülseren Yoleri tarafından yapılan  ortak açıklamada, tüm insan hakları savunucuları etkinliklere  davet edildi.

DAYANIŞMAYI ARTIRALIM

Yapılan ortak açıklamada “OHAL ilanı ile birlikte giderek artan insan hakları ihlalleri, insan hakları mücadelesini herkes için her zamankinden daha gerekli, hatta zorunlu hale getirdi. İnsanı yalnızlaştırarak güçsüzleştiren bu süreci aşmanın bir yolu da dayanışmayı artırmaktan geçiyor. Yan yana gelişlerimiz, bu nedenle daha da anlamlı bugün.”denildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız