Güncel

İşçi Emekçi Birliği’nin 1 Mayıs çağrıları sürüyor

İşçi-Emekçi Birliği 1 Mayıs’a sayılı günler kala çalışmalarını yaygınlaştırarak sürdürüyor. Bir aydır çalışmalarını sürdüren İşçi Emekçi Birliği, bileşenleri ile birlikte gerçekleştireceği kortej çalışmalarına ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

28 Nisan 2022 Saat: 10:38
İşçi Emekçi Birliği’nin 1 Mayıs çağrıları sürüyor
İşçi Emekçi Birliği’nin 1 Mayıs çağrıları sürüyor

İşçi-Emekçi Birliği 1 Mayıs’a sayılı günler kala çalışmalarını yaygınlaştırarak sürdürüyor. Bildiri dağıtımları, pankartlar, anonslar,  afişler ve sosyal medya videoları ile işçiler ve emekçiler 1 Mayıs’ta Maltepe’ye çağrılıyor.

İşçi-Emekçi Birliği Tuzla İçmeler Köprüsü ve Haramidere Sanayi metrobüs köprüsünde ajitasyon konuşmaları eşliğinde bildiri dağıtımı gerçekleştirdi.

“Düşük ücretlere, büyük zamlara, sendikal engellere karşı işçi ve emekçilerin birleşik mücadelesiyle 1 Mayıs’a!” yazan pankartlarla 1 Mayıs günü saat 11.00’de Maltepe Meydanı’na çağrı yapıldı. Pankartlar Sefaköy, Sarıgazi, Kocamustafapaşa, Kadıköy, Mecidiyeköy ve Esenyurt’a asıldı. Ayrıca İEB’in 1 Mayıs afişleri de Esenyurt, Maltepe, Eyüp ve Kağıthane’ye yapıldı.

Direnen işçilerden 1 Mayıs çağrıları

İşçi-Emekçi Birliği sosyal medya hesapları üzerinden de 1 Mayıs çağrılarına devam ediyor. Acarsoy, Farplas, SML Etiket, Sinbo, Trendyol, Yemeksepeti, CarrefourSa direnişçileri, çorap işçileri ve ev emekçilerinden alınan 1 Mayıs çağrı videoları ile işçi ve emekçiler Maltepe Miting alanına davet edildi.

Öte yandan, İşçi Emekçi Birliği,  yaklaşık bir aydır çalışmalarını sürdüren İşçi Emekçi Birliği, bileşenleri ile birlikte gerçekleştireceği kortej çalışmalarına ilişkin hazırlıklarını tamamladı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız