Güncel

İsfahan İl Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nden ortak toplantı

İsfahan İl Barosu'nun Türkiye Barolar Birliği ile ortak toplantısı dün sanal ve online olarak gerçekleştirildi.

2 Eylül 2022 Saat: 09:13
İsfahan İl Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nden ortak toplantı
İsfahan İl Barosu ve Türkiye Barolar Birliği’nden ortak toplantı

MEHMET BİLGİN


İran İsfahan İl Barosu'nun Türkiye Barolar Birliği ile ortak toplantısı 30.08.2022 tarihinde, İsfahan Barosu başkanı ve başkan yardımcısı ile bu derneğin Uluslararası İlişkiler Komisyonu üyelerinin katılımıyla sanal ve online olarak gerçekleştirildi. Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı, Antalya İl Barosu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Barolar Ulusal Birliği Çocukları Koruma Komisyonu Yönetim Kurulu Üyesi de katılımcılar arasındaydı.

Toplantıya hukukçular Dr.AmirHossein Sajjadieh, Dr.Rauf Sayyari, Avukat Peyman Zamani, Avukat Najme Bagheri, Avukat Evrim Ercan, Avukat Gokhan Bozkurt, Avukat Hasret İblikçi katıldı. 

İlişkileri genişleterek aralarındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek, düzenli olarak yüz yüze ve sanal toplantılar yapmak, ticari tahkim vb. konularda ortak işbirliği alanları sağlamak, İran ve Türkiye'deki kanun ve yönetmeliklerle ilgili bir kitap yayınlamak, tarafların deneyimlerini avukatlık stajyerlerinin yetiştirilmesi alanında kullanmak, uluslararası bilimsel ve ihtisas konferansları düzenlemek, avukatlık kurumunun geleceği ile ilgili ortak kaygıları ele almak, kadınların güçlü varlığının altını çizmek, hukukçu derneklerinin yönetiminde, iş ve ticaret alanındaki ortak kaygıların dile getirilmesi, hukuk mesleğinin algılanması ve bu bakış açısının getireceği zararlar bu toplantının ana eksenlerinden biriydi.

Toplantı sonunda, İsfahan Barosu Başkanı Dr. Leila Raisi, bu sanal toplantıya katılan konuklara teşekkür etti.Raisi, Türkiye Barolar Birliği başkanlarını İsfahan'a giderek yüz yüze görüşmeye davet ederek, umutlarını dile getirdi. Ayrıca, Raisi dernekler arasındaki ilişkilerin Türkiye ve İran hukukçularının geçmişe göre daha fazla genişlemesi gerektiğini söyledi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız