Dünya

IŞID'tan Dağıstan'da polis kontrol noktasına saldırı

Dağıstan'ın Derbent kenti yakınlarında, bir gece önce kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırı düzenlediği polis kontrol noktasında bir otomobil patladı.

15 Şubat 2016 Saat: 14:56
IŞID'tan Dağıstan'da polis kontrol noktasına saldırı
IŞID'tan Dağıstan'da polis kontrol noktasına saldırı

Dağıstan'ın Derbent kenti yakınlarında, bir gece önce kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırı düzenlediği polis kontrol noktasında bir otomobil patladı. IŞİD'in üstlendiği saldırı sonucu iki kişi hayatını kaybetti, 12 polis de yaralandı.

15 Şubat 2016 Pazartesi 13:17 Sponsorlu Bağlantılar 5 1 Sponsorlu Bağlantılar Rusya'nın güneyindeki Dağıstan'ın Derbent kentine 15 km uzaklıkta olan bir polis kontrol noktasına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu iki kişi öldü, 12 kişi de yaralandı. Yaralananların 6'sının polis olduğu saldırıyı IŞİD üstlendi. Russia Today'de yer alan habere göre, patlamanın ardından olayın intihar saldırısı olduğu düşünülüyordu. Patlamanın şiddetli olduğu belirtilirken, TASS haber ajansı, patlamanın yaşandığı polis kontrol noktasına bir gece önce de kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırı düzenlediğini ve bir polisi yaraladıklarını aktardı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız