Yüksel direnişine katıldığı için işten atılan Yasin Keskin ve ailesi Çankaya Belediyesi içinde eylem yaptı. Keskin, darp edilerek gözaltına alındı. Belediyenin Yasin Keskin hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.
ANKARA-SULTAN ESEN
Yüksel direnişine katıldığı için önce özel güvenlik kimlik kartı iptal edilen, bu yüzden başka bir birimde çalıştırılan ve ardından hukuksuzca Çankaya Belediyesi'nden işten atılan Yasin Keskin'in direnişi sürüyor.
Ailesiyle birlikte işi için direnen Keskin, Çankaya Belediyesi içinde bir eylem yaptı. Belediye Keskin hakkında şikayetçi oldu. "İşimizi geri istiyoruz", "İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız", "Kahrolsun işçi düşmanları" sloganları atan Keskin darp edilerek gözaltına alındı.
Eylem öncesi kısa bir açıklama yapan aile, "Kışın ortasında bu vicdansızlığı yapan insanlar bir gün hukuk önünde hesap verecekler" dedi.