Güncel

İstanbul'da işçi sağlığı ve iş güvenliği forumu düzenlenecek

İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi tarafından 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 19.00'da Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'ndeişçi sağlığı ve iş güvenliği forumu düzenlenecek.

27 Şubat 2019 Saat: 22:23
İstanbul'da işçi sağlığı ve iş güvenliği forumu düzenlenecek
İstanbul'da işçi sağlığı ve iş güvenliği forumu düzenlenecek

İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:

2016 yılında 1970 işçi, 2017 yılında 2006 işçi, 2018 yılında 1923 işçi… Sermayenin ve iktidarın örtemediği bir gerçek, yana yakıla devam ediyor. İş cinayetleri ve meslek hastalıkları had safhada, işsizlik ve borçlar büyüyor, işçilerin örgütsüzlüğü sürüyor. İşçiler ya umudunu kaybediyor ve yaşamlarına son veriyor ya da direnişin yeni biçimlerini bulmaya çalışıyor...

İşte ‘Yaşamak İçin Direnİşçi’ sloganımız tam da burada anlam buluyor. İşçi sınıfı örgütlenmeli, birlik ve dayanışma içinde olmalı ve yine işçi sınıfının evrensel değerleri olan eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve barış için örgütlenmeli. Yaşamak ve yaşatmak için ÖRGÜTLENMELİ.

Tam da bu noktada İstanbul ölçeğinde gerçekleşen iş cinayetleri ve işçi sağlığı iş güvenliği sorunlarını değerlendirmek, atılması gereken adımları tartışmak için bir 'İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Forumu' düzenliyoruz. Siz dostlarımızın katılımını bekliyoruz.6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 19.00'da Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nde görüşmek üzere"

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız